Mit første møde med en galaktisk bevidsthed

Wauw siger jeg bare. Det er en af de mest syrede oplevelser jeg har haft i den tid, jeg har beskæftiget mig med energi og bevidsthed. Meget speciel. En fantastisk oplevelse på en workshop jeg afholdte i juni 2022. Jeg “turde” næsten ikke dele den online, da det var langt uden for den bevidsthed, jeg har arbejdet med indtil nu.

Workshoppen starter som sædvanligt med guidet energiarbejdet. Healing og aktiveringer. Jeg vender mit fokus på deltagerne og energierne i rummet og omkring dem. Sådan som som jeg plejer. Jeg opdager en energi, som står i udkanten af rummet – ved siden af en af deltagerne.

Først så jeg ham som en kentaur i underkroppen, men det ændrede sig. Da jeg så nærmere efter, var der ingen underkrop som en hest. Men sådan kan det være med energi. Det ændrer sig, så vi forstår budskaberne. Hans muskler var meget synlige – detaljerede – tydelige, så man kan se strukturen og årerne under en tyk, gyldenbrun – olivengrøn hud. Han var iført et lændeklæde i brunt skind. Langt og tykt sort hår – ned til mellem skulderbladene og med 2 tykke, totter ned foran ørerne. Lårerne var meget muskuløse. Han var som et menneske og alligevel større og mere lang-lemmet og med lidt længere arme og ben – lidt anderledes dimensioneret end vi mennesker.

Han er helt vild høj i hans intelligens – så langt udenfor vores normale bevidsthed og forståelse. Jeg kunne ikke “høre ham” som jeg normalt kan – jeg sansde og oplevede det. Han kommunikerede på en anden måde – telepatisk. Jeg kan ikke med mit bevidste sind fortælle, hvad han sagde eller beskrive det i detaljer. Men jeg forstod det. Han var fra en anden galakse ja måske endda et andet solsystem end vores. På det tidspunkt vidste jeg ikke at Kentauer er en galakse eller et solsystem. Det ved jeg nu 😉

Høj intelligens og galaktisk bevisthed:

Jeg inviterede ham ind i rummet og her satte han sig ned – i midten af os alle.og arbejdede med os alle. WOW jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var så høj en frekvens – intelligensmæssigt – at jeg ikke forstår det med mit fysiske væren. Jeg mærkede energien i min krop. Helt vildt hvordan energien arbejdede i min krop. Han arbejdede for at højne vores energibevidsthed og skabe en tættere kontakt til vores galaktiske bevidsthed og til vores højeste potentiale. Åbne til de sider af os. Han lagde en kode i en af deltagerne, som vækkes når deltageren er klar.

Jeg tør næsten ikke fortælle det, for det var så syret. Jeg blev helt rørt og syntes det var fedt, jeg selv kunne komme så langt ud i min bevidsthed, at jeg kunne sanse og opleve det. Det var virkelig syret. Det var helt klart meget meget høj bevidsthed – også intelligensmæssigt. Han kunne hurtigt transformere energi og bevæge sig på store afstande i løbet af ingen tid. For ham eksistrerer tid og fysiske afstande ikke, som de gør for os i vores menneskevæsen. For os bliver det en begræsning. En begrænsing vi dog også til en vis grad har har brug for i vores hverdags bevidsthed.

Galaktisk væsen:

Jeg kunne tydeligt mærke – i mig – at være et galaktisk væsen. Hele min krop var anderledes – og fyldte mere end min egen fysiske krop. Højere. mere langlemmet. Flere dage efter mærkede jeg den, når jeg gik. Min krop bevægede sig anderledes.

Energierne var langt mere end ”healing” , som vi kender det og dybt udrensende og fyldt med koder og aktiveringer, som jeg ikke ved hvad er endnu. Og det var simpelthen så varmt.

Jeg er dybt taknemmlig over at opdage, jeg er forbundet til de lag af bevidsthed. At være nået hertil i min udvikling og åbning. Det var så skønt og helt ubeskriveligt.


Discover more from Det Gyldne Krystalpalads

Subscribe to get the latest posts to your email.

Kommenter og inspirer andre med dine oplevelser og erfaringer

Item added to cart.
0 items - kr.0,00

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/detgyldnekrystalpalads.dk/public_html/wp-content/plugins/gutenberg/lib/compat/wordpress-6.6/resolve-patterns.php on line 69