Oplysning om virksomheden:

Det Gyldne Krystalpalads
v/ Ann Meier
Ørnevej 6
DK – 6000 Kolding

Postadresse (returvarer):

Det Gyldne Krystalpalads v/Ann Meier
Ørnevej 6
DK-6000 Kolding

CVR: 31671639

Telefon: +45 3060 4470
E-mail: lys (@) detgyldnekrystalpalads.dk

Betaling:

Hos Det Gyldne Krystalpalads kan du betale med kontant (undtaget webshop) eller MobilePay, visa- og mastercard og Stripe. Betaling foregår online via Lunar Banks online betalingssystem.

Når dine varer er leveret til forsendelse trækkes pengene på din konto. Betaling for online produkter som lydfiler, fysiske og online events, medlemsportal og webinars sker ved køb og tilmelding. Vær opmærksom på fortrydelsesfristen for online produkter, events og webinars.

Leveringstider & fragt fra shoppen:

Det Gyldne Krystalpalads sender med DAO og Bring til den pakkeshop, der ligger tættest på dig eller hjem til dig privat med DAO – afhængigt af, hvad du vælger. Der leveres til byer i Danmark (undtaget Grønland og Færøerne).  Hvis du ønsker dine varer sendt til en adresse uden for Det Gyldne Krystalpalads leveringsområde, så ring på telefon 3060 4470 eller send en e-mail.

Alle varer sendes på én gang. Det betyder, at hvis en vare er i restordre eller udsolgt, så kan det forlænge leveringstiden. Pakker sendes alle hverdage og ordre forsøges sendt samme dag eller senest dagen efter du har sendt din ordre. Ordrer afgivet i weekenden bliver tidligst afsendt den førstkommende hverdag.

DAO og Bring leverer til en pakkeshop i nærheden af dig. Deres leveringstid er 2-4 dage efter modtagelsen af din pakke. Du kan følge din pakke med Track & Trace. Varer der sendes med DAO og Bring som pakke er forsikret. Du finder din nærmeste DAO eller Bring pakkeshop her.

Se de gældende priser hos DAO og Bring her.

Levering af varer fra Det Gyldne Krystalpalads anses for sket, når du har fået varen leveret / udleveret. Det betyder, at ansvaret for varen også overgår til dig på dette tidspunkt.

Vær opmærksom på fristen for afhentning af din pakke. Den bliver sendt retur, hvis du undlader at hente den inden for fristens udløb.

Manglende levering:

Du får besked, når dine varer er sendt af sted til dig. Skulle din pakke af en eller anden grund ikke komme frem, så skal du kontakte Det Gyldne Krystalpalads.

Hent selv…

Du har mulighed for selv af hente dine varer hos Det Gyldne Krystalpalads i Kolding efter aftale. På den måde sparer du penge og får dine varer hurtigere. Jeg kontakte dig, når jeg har din ordre pakket og klar. Du kan også ringe på telefon 3060 4470 for at aftale nærmere omkring afhentning.

Manglende afhentning af pakke:

Din pakke skal afhentes inden fristen for afhentning udløber. Er du forhindret i at hente din pakke til tiden, skal du kontakte pakkeleverandøren og forsøge at lave en ny aftale om afhentning. Undlader du at hente pakken inden fristens udløb, bliver pakken sendt retur til Det Gyldne Krystalpalads. Du vil først få dine penge for varerne (undtaget fragt) returneret, når pakken er ankommet i sikker stand hos Det Gyldne Krystalpalads. Ønsker du genlevering af dine varer, betaler du for leveringsomkostninger og fragt på ny.

Fortrydelsesret:

1:1 sessioner:

Du kan booke din tid op til 24 timer før, det ønskede tidspunkt. Hvis du fortryder din aftale, kan du aflyse den igen. For at undgå at betale for en for sent aflyst behandling, skal du aflyse senest 24 timer før det aftalte tidspunkt. Gør du ikke det, betaler du 50% af prisen for din behandling. Hvis du i stedet booker en ny aftale, er det uden omkostninger at ændre din tid.

Fortrydelsesret – produkter:

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt hos Det Gyldne Krystalpalads. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager dine varer. Det betyder, du skal give Det Gyldne Krystalpalads besked, hvis du fortryder dit køb. Det skal du gøre skriftligt inden 14 dage enten på e-mail eller til min fysiske adresse (se adressen under “Returnering af varer”).

Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen.

Pas godt på varen, den må være prøvet men ikke taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen, ellers skal du betale for værdiforringelsen. Er der brudt plombering på varen, anses varen for brugt og dit køb kan derfor ikke fortrydes, da varen ikke længere kan sælges.

Du betaler for returforsendelsen. Få gerne en kvittering fra DAO eller de, der leverer varen retur, så du kan dokumentere, du har afsendt varen. Sender du med DAO eller Bring til pakkeshop, skal du vælge Meny Galgebjergvejs som leveringssted.

Når Det Gyldne Krystalpalads har modtaget varen retur og tjekket, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten betaler Det Gyldne Krystalpalads dig pengene retur – også de oprindelige leveringsomkostninger, såfremt den returnerede varer, er det eneste du har fået leveret. Pengene bliver returneret til din bankkonto, så du skal sende dit kontonummer eller MobilePay nummer sammen med varerne eller sende en separat mail med oplysninger om, hvor du ønsker penge retur.  Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage. Det Gyldne Krystalpalads bytter ikke til andre varer, men giver pengene tilbage.

Fortrydelsesret – særligt for digitale varer:

Som med alle varer har du 14 dages fortrydelsesfrist, når du bestiller en digital ydelse. Fristen løber fra den dag, du har købt ydelsen. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen på 14 dage udløber, kan du give dit samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

Det betyder i praksis, at du enten må  vente 14 dage på at få din ydelse leveret – til fortrydelsesfristen er udløbet – eller du kan give dit udtrykkelige samtykke til, at DetGyldne Krystalpalads kan gå i gang med at levere ydelsen, og at fortrydelsesfristen ophører, når ydelsen er leveret. Det vil sige, at du frasiger dig din ret til 14 dages fortrydelse, når du har  downloadet varen eler tilmeldt dig et online event.

Din fortrydelsesfrist slutter altså, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.