Kosmisk bevidsthedsrejse

Opdag dit multidimensionelle væsen

Kosmisk bevidsthedsrejse er for dig, der er dedikeret til en rejse med dyb transformation, udvidelse af bevidsthed, forening til hjem i galakserne og erkendelse af dig selv som et kosmisk lysende væsen.

Jeg er stadig på min rejse med at integrere min kosmiske bevidsthed Aannann. Samtidig kan jeg mærke et ønske om at mødes med og dele de aspekter af livet med andre. At facilitere rammerne til at du kan erkende, forene, bevæge og gå på opdagelse, så du husker, hvem du er, hvor du kommer fra og hvorfor du er her.

Kom med til kosmisk bevidsthedsrejse

Jeg holder og guider ind i et kraftfuldt og højfrekvent energi- og bevidsthedsfelt med åbninger, aktiveringer og indstrømning af lys, galaktisk visdom, viden og indsigt.

At transformere dybt, at udvide din bevidsthed imod din oprindelsesform, dit hjem og højere lag af kosmisk og galaktisk bevidsthed og at integrere det ind i det fysiske liv er ingen quickfix. Du vil opleve meget kraftfulde energier, der arbejder dybt og længe i dig. Det er en lang rejse med mange og dedikerede skridt. I dette fællesskab følges vi ad og støtter hinanden på rejsen.

Føler du dig nysgerrig og klar til at opdage og erkende dig selv i nye dimensioner, er du mere end velkommen til kosmisk bevidsthedrejse.

Dato

Dato:

18. april 2024

Tidspunkt

Tidspunkt:

Kl. 17

Varighed:

Forventet max. 2 timer

Sted

Sted:

Ørnevej 6, 6000 Kolding

Pris

Pris:

395 kr.

Tilmelding

Der er plads til max. 7 sjæle pr. gang. Du tilmelder dig ved at betale til MobilePay 604871. Skriv “Kosmisk Bevidsthedsrejse 18. april.” i bemærkningsfeltet.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skriv dit fornavn og efternavn er
E-mail
Fællesskaber

Discover more from Det Gyldne Krystalpalads

Subscribe to get the latest posts to your email.

Item added to cart.
0 items - kr.0,00