Meditation serie //Lysets komme

Meditation serie med 21 guidede formidlinger og meditationer med lys & kærlighed

Meditation serie __ Lysets komme er 21 guidede formidlinger og meditationer med lys og kærlighed, som jeg har indtalt i december 2023.

Mit ønske er, du vækker lyset i dit hjerte, så du husker hvem du er og altid har været. Hvor du kommer fra og hvorfor du er her. Du er lyset og lyset er dig. Sammen bærer vi lyset frem og skaber en ny lysende fremtid for Jorden og for os alle.

Det er gratis at være med og du kan lytte så ofte, det giver mening for dig. Ønsker du at give et bidrag for min tid og min energi i forhold til den værdi, det har skabt for dig og hvad du har mulighed for, så er det velkomment på mobilepay 604871.

Hjertets længsel // del 1

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 2 // Netværk af lys

Guidet formidling der forbinder dig til et netværk af lys. Til andre sjæle og lysvæsener i verden og andre dimensioner. Sammen sender vi lys og kærlighed til mennesker, så sorg og smerte opløses og forløses.

Netværket eksisterer stadig efter min formidling stopper, så du kan fortsætte så længe, det passer dig.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 3 // Stilhed

En morgen vågnede jeg med denne sætning: STILHED forener dig med en dybere sandhed og en højere mening i dig. Det var helt fantastisk for både ude omkring og indeni mig, var der helt stille. I denne guidede formidling er vi stille sammen. Lidt paradoksalt, så guider jeg til en start, men derefter sidder du i stilhed, med mulighed for at åbne til din indre vejledning og visdom. Der er ingen afslutning, så sæt en alarm, så du ikke behøver tænke på tiden, hvis du har planer.

Del 4 // Skaberkraft

Du er ALT. Du kan ALT. SKABER af dit eget liv. Skabt i samklang med universet.

I denne guidede formidling vækker vi og øger vi din bevidsthed på din skaberkraft. Den kraft og energi du er skabt af og som du samskaber dit liv med.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 5 // MANTRA: Jeg er lyset

Í denne guidede formidling bruger vi mantraets vækkende kraft og går på opdagelse og erkendelse i mantraet “Jeg er lyset – lyset er mig.”

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 6 // Sjælens forankring, styrke & kraft

Vi tager udgangspunkt i jordstjernechakraet og forbinder os til Morder Jords kraftfulde energier, så vores sjæl kan forankres ind i det fysiske liv.

Music by Peder B. Helland

Del 7 // Lyden fra universet

Lad lyden og vibrationen føre og bevæge dig og åbne din brystkasse og din bevidsthed.

Lyd, vibration, frekvens og bevægelse er overskrifter, der har rumsteret i mig et stykke tid. Hvordan jeg skal bruge det, ved jeg endnu ikke. Men jeg har købt en klangskål. Første gang jeg brugte den på mig selv lavede den en kæmpe åbning og jeg blev ret forskrækket og lukkede igen. Så denne formidling er en leg og et eksperiment for mig, for at bevæge mig selv – og totalt udenfor min komfortzone.

Jeg taler lidt undervejs og så overgår du til lyden fra min klangskål og mit åndedræt. Prøv om du kan lade lyden og vibrationen føre og bevæge dig og åbne din brystkasse og din bevidsthed.

Transformation er ikke altid lige kønt. Og måske taler formidlingen ikke til dig. Men så håber jeg, du i stedet kan blive inspireret til at bringe dig selv udenfor din komfortzone på de områder, der kalder på dig. Det er her dyb transformation kan opstå.

Del 8 // Sjælemøde

Jeg guider ind i mødet med din sjæl og dit sjælslys.

Mit ønske er at skærpe din fornemmelse for din sjæl og styrke din kontakt til dig selv og dit sjælslys.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 9 // Lyshealing med Ashtar

Du kan lytte med her til en intro af det fantastiske lysvæsen Ashtar samt en guidet lyshealing

Mit ønske er at skærpe din fornemmelse for din sjæl og styrke din kontakt til dig selv og dit sjælslys.

Musik: Together // Bright Future. Licensed to ShanayaTemplet. Transaction 21250 from Soothing Relaxation AS and @PederBHellandMusic

Del 10 // På opdagelse med det magiske åndedræt

Musik: The Free Air by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 11 // Star Seed Child

Væk sjælens erindring

I denne guidede formidling taler jeg først lidt omkring sjælens rejse ind til jorden og fortsætter med en guidet formidling for at støtte dig i at vække din sjæl og huske hvem du er og hvor du kommer fra.

Musik: Angelic Forest af Doug Maxwell/Media Right Productions

Del 12 // Guld, lys & stjernestøv

Blidhed, ro & harmoni til krop og sind

Music: Shine by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 13 // Den opstegne mester SANAT KUMARA

Mød Sanat Kumara og hans energi og hør hvad han hjælper os med

I denne formidling beskriver jeg mit møde og et budskab jeg har fået af Sanat Kumara. Jeg beskriver hvad han kan hjælpe os med. Du kan bruge formidlingen som en meditation og lade betydningerne i de forskellige i budskaberne folde sig ud.

Music: Shine by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 14 // Kroppen, sindet, sjælen og opløsning af det mentale fængsel

Sjælesnak udfra min sandhed

I denne formidling taler jeg ud fra min sandhed omkring sammenhængen imellem vores krop, sind og sjæl og det mentale fængsel, der kan holde os fra at forene os med vores sjæls bevisthed. Du kan fordybe dig i formidlingen præcist som i en meditation. Jeg slutter af med en mulighed for en bevidsthedsøvelse, der kan støtte opløsning af det begrænsede mentale energifelt.

Musik: Licensed to ShanayaTemplet. Transaction 21250 from Soothing Relaxation AS and @PederBHellandMusic

Del 15 // Healing med Jomfru Maria // Et ønske går i opfyldelse

Livsglæde, frihed & flow

Music: The Joy of Creation by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 16 // Vejen hjem

Sjælerejse i dimensionerne

Sammen bevæger vi os ud i dimensionerne. Til højere lag af din bevidsthed. Til et møde med din sjæls oprindelsesform og dit hjem i galakserne.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 17 // Sjælens stemme

Aktivering af sjælens talerør

Jeg er startet tiil sangundervisning hos skønne Methe fra Bare syng. Selvom vi kender hinanden, så er det vildt grænseoverskridende for mig, at lave lyd og bruge min stemme sammen med en anden.

Ikke kun fordi hun synger helt fantastisk – sådan gåsehuds smukt, men min stemme KAN HØRES. JEG kan høres. Det er DET – der er det grænseoverskridende. Og det helt fantastiske, når det lykkes og det er derfor, jeg er startet til sang. For at bryde indre barrierer ned og sætte mig selv fri.

Så det er det, vi vil gøre i dagens guidede formidling, der starter med et budskab fra mestrene og energierne og fortsætter med en guidet lyd øvelse. Jeg håber du vil afprøve og opleve på din egen krop om det er super let eller om du har brug for at bryde nogle af DINE barriere ned og sætte dig selv og din sjæls stemme fri.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 18 // LysCirkel

Guidet fælles energi- og lysarbejde for at støtte lysets indstrømning til Jorden

Denne video er fra en online LysCirkel. Jeg guider ind i og formidler fra lyset og et højfrevent energifelt. Sammen skaber vi et kraftfuldt energifelt, hvor lyset, galaktisk visdom, viden og indsigt kan strømme ind til os hver især og herfra sprede sig som ringe i vandet. Det støtter Jordens transformation og løft af vores egen og menneskehedens vibration og bevidsthed.

Music: Divine Love by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Del 19 // Lyset i dit hjerte

Healing & åbning af hjerteportalen

Guidet formidling inviterer ind i healing og åbning til hjerteportalen. Den støtter dig i at åbne dit hjerte til lyset og udvide din sjæls bevidsthed. iDen er blid, kærlig og omsorgsfuld, så du kan slappe af og lade energierne arbejde i og for dig.

Musikken hedder “Planet Earth” og er lavet af norske Peder B. Helland. Jeg synes, den er helt fantastisk. Jeg mærker både en dyb forbindelse til Moder Jord og universet. Giver en fantastisk fred og afslappethed, bare at lytte til musikken.

Music: Planet Earth. Licensed from Soothing Relaxation AS and @PederBHellandMusic

Lysportal // del 20

Åbning af det Guddommelige kraftcenter i dig

I denne guidede formidling inviteres du ind i lyset for at åbne og udvide det Guddommelige kraftcenter i dig. Et center med adgang til en uendelig kilde af kærlighed. Herfra kan vi skabe en ny tid med mere tilgivelse og kærlighed til os selv og til hinanden.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Ny gylden tid // del 21

Udfoldelse af sjælen og sjælens rolle

Den guidede formidling øger bevidsthed på vores sjæl. På vores højere livsformål og på vores sjælsrolle. Den guidede formidling handler om at forene lyset i vores hjerter. I os selv og imellem hinanden. Det er nu vi for alvor træder ind i de nye åbninger, der er skabt til os igennem de sidste par år. Så vi begynder at samskabe livet her på Jorden med lyset og kærligheden som vejviser.

Energierne arbejder for at ophøje os til det Guddommelige lys, så vi bedre kan leve i fred med os selv og med hinanden. Så vi skaber med hjertet, som er dybt forbundet til det Guddommelige lys, som vi hver især er en spaltning af. 

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio