metatron

Ærkeenglen Metatron

Metatron er en af ærkeenglene og en heftig herre. Sådan mærkede jeg ham i hvertfald første gang jeg mødte Metatron under en healing. Her fornemmede jeg en stærk energi ved siden af briksen og navnet Atron. Han var fra et broderskab og først blev jeg voldsomt provokeret af hans energi.

Men jeg har lært at have tillid, og følge med alt det der sker under mine behandlinger.

Så jeg fulgte med og sikke en ubeskrivelig oplevelse. Jeg blev mindet om mit eget lys og min sande natur og en enorm sikkerhed og styrke. Jeg er sikker på, at lige i det øjeblik var jeg tæt forbundet med hele universet og min sjæl og og den visdom, den har samlet igennem flere liv.

Nysgerrig som jeg er, måtte jeg vide mere. Men jeg kunne ikke finde nogen beskrivelse af Atron på Google. Derimod stødte jeg på Metatron – en af ærkeenglene. Det var interessant at læse hvilken forståelse andre har af ærkeenglen Metatron, for det faldt totalt i tråd med min oplevelse.

Metatrons navn betyder ”tronen ved siden af Gud”. Han er altså en af de højeste universelle energier. Derfor bistår han os mennesker med vores sjæls rejse, ved at vække vores sjæl og minde os om , hvem vi er i hjertet samt vores vej. At hjælpe os med at finde vores sande natur og indre lys, og forbinde os dybtfølt til vores sjæl, så vi erindre de gaver og evner, vi har med os ind i det fysiske liv.

Metatron er vogter af sjælsarkiverne. Han kaster lys på vores historie og hjælper os med at fjerne negativ energi i vores fysiske liv. Det højner vores energi, så vi kan forbinde os til vores sjæl og leve vores liv helt i tråd med den vi er og er bestemt til at være. I dag er Metatron – i mange sammenhænge – én af mine faste åndelige vejledere. Både privat og når jeg arbejder.

Vil du arbejde med Metatrons energi?

Vil du sætte dig selv fri og vække din sjæl og aktivere din sjæls potentiale, kan du bede Metatron om hjælp. Han minder dig om, hvem du er i din højeste energi og viser dig vejen til dit indre lys og din sande natur. Du kan arbejde med Metatron til at forløse karmisk energi og bindinger her i dit nuværende li, til selvhealing og til indre energi- og bevidsthedsarbejde. Bed om hans hjælp og vær åben for, hvad du oplever og sanser undervejs.

Budskab fra Metatron:

Jeg er i gang med at lave en video omkring familie, sorg, traume og traumeforløsning. Bedst som jeg troede jeg var færdig med at formidle, så banker Metatron på med et budskab. Så jeg har sat mig igen for at formidle det. Det får du her. 

I lys & kærlighed Ann Shanaya

Guidet lydfil formidlet i samarbejde med Metatron og Melcizedek:

Du inviteres ind i et kraftfuldt energifelt der forbinder dig til din sjæls oprindelse og dit hjem i galakserne.

Kommenter og inspirer andre med dine oplevelser og erfaringer