Om mig og min rejse:

Jeg Ann Shanaya Aannann. Menneske – sjæl – lysvæsen. I øjeblikket gennemgår jeg en kæmpe transformation. Hvor det fører mig hen, ved jeg ikke.

Jeg formidler galaktisk og kosmisk visdom. Min rolle er at vække sjæle og støtte mennesker og menneskehedens rejse med dyb transformation i en ny gylden tidsalder.

Siden sommeren 2022 har min personlige transformation taget fart og det går fortsat stærkt. Det startede med en tydelig besked om at sætte mig i 30 dage for at kanalisere. Hvad jeg skulle med det eller hvor det skulle føre mig hen vidste jeg intet om.

Det blev starten på den vildeste rejse for mig, da jeg begyndte bevidst at åbne mig for og kommunikere med opstegne mestre og andre lysvæsener. Senere har jeg åbnet til galaktiske og bevidstheder. Det er det mest syrede og til tider også overvældende at opleve de dimensioner. Og det mest fantastiske og fredfyldte.

Jeg kender stadig ikke alle svarene. Hvor det fører mig hen eller hvad jeg skal med det. Det er en rejse ind i dybe lag af min bevidsthed.  En dyb transformation og erkendelse af mig selv i nye dimensioner og lag af bevidsthed, jeg ikke har kendt til i mit fysiske liv. Mit selvbillede forvandles og ændres indeni. En dyb kontakt til min sjæl og mit hjem opstår. Jeg ser, oplever og sanser i glimt det nye, som jeg mærker langsomt integreres og forandrer mig – dybt i min kerne og i hele min eksistens her i det fysiske liv.

Jeg er stadig på vej og ved nu, det er byggesten til en rejse, der langt fra er slut endnu.

Den læring, viden og indsigt jeg får fra min rejse, bringer jeg ind i mødet med dig. Har du lyst til at følges på din rejse og opdage og erkende dig selv i nye dimensioner er du velkommen.

Du kan følge mig på min rejse

når jeg deler sårbare øjeblikke. Wow erkendelser. Skelsættende oplevelser, sjæls erindringer og indsigter, læring og viden fra min egen rejse

No post found!