Online LysCirkel

Transformation, ny bevidsthed og samskabelse af ny gylden tid

Kom med når jeg åbner og guider ind i et lysende og højfrekvent energifelt, som forstærkes og udvides af hver enkelt deltager. Sammen skaber vi et kraftfuldt energifelt, hvor lyset, galaktisk visdom, viden og indsigt kan strømme ind til os hver især og herfra sprede sig som ringe i vandet. Det støtter Jordens transformation og løft af vores egen og menneskehedens vibration og bevidsthed.

Igennem hvert vores unikke bidrag er vi samskabere af en ny gylden tid, hvor vi lever i større harmoni og samklang med hinanden og den Jord og det Univers, vi er en del af.

Donation:

P.t. fastsætter jeg ingen fast pris for mit arbejde og mit bidrag til samskabelse i en ny gylden tid. I stedet kan du give en donation, der svarer til den værdi du oplever mit bidrag har givet dig og som du har lyst til og mulighed for at give.

Efter webinaret kan du overføre det beløb, der svarer til den værdi du oplever mit bidrag har givet dig og som du har lyst til og mulighed for at give. Det gør du til mobilepay 604871.

Du melder dig til igenenm webshoppen. Hold øje med din indbakke, hvor du modtager bekræftelse og link til online LysCirklen.


Discover more from Det Gyldne Krystalpalads

Subscribe to get the latest posts to your email.

Item added to cart.
0 items - kr.0,00