soul session

Soul Session

Forbind dig til dit højere selv og balancer dig med dit sjælsformål.

Soul session

Forbind dig til dit højere selv. Balancer dig med dit sjælsformål

Du inviteres ind i et lysende rum, hvor du kan erkende, forene, bevæge og gå på opdagelse, så du husker hvem du er, hvor du kommer fra og hvorfor du er her.

Jeg holder et kraftfuldt og højfrekvent energi- og bevisthedsfelt for indstrømning af lys, galaktisk visdom, viden og indsigt, der aktiverer lyset i dine celler, højner vibrationen i din krop og udvider din bevidsthed imod dit højeste potentiale.

Sammen forbinder vi dig med lyset, din sjæls bevidsthed og den visdom, du har adgang til dybt i dit indre – igennem din krop.

Soul session støtter dig i at transformere og transportere din højeste bevidsthed ind i det fysiske liv – igennem din krop. Indholdet opstår i et ligeværdigt hjertemøde imellem dig og mig og afhænger af, hvad du er klar til at åbne, aktivere og integrere lige nu.

Soul session er rum til:

  • Lys- og sjælsaktivering
  • Dyb transformerende healing
  • Forløsning af sjæls traumer, blokeret karmisk energi og sjælskontrakter
  • Integration af din sjælsbevidsthed i din fysiske krop og dit fysiske nærvær
  • Dybe erkendelser af dig selv og din egen sandhed

Vi er alle en del af lyset. Det ligger i vores DNA og i cellerne i vores krop. Igennem vores egen integration af lyset bidrager vi til Jordens udvikling og skabelse af en ny tid på Jorden.

Vil du opdage og erkende dig selv i nye dimensioner og integrere din sjæls højeste bevidsthed vil jeg elske at formidle og skabe rummet til dig

Min rolle i vores møde er som guide, formidler og facilitator af dyb transformation og løft af din bevidsthed. Så du opdager dig selv i nye dimensioner og finder mod og styrke til dine næste skridt imod af leve og skabe dit liv i fuld balance med dit sjælsformål og din højeste bevidsthed og mening – som et fuldt og helt menneske.

Mit overordnede ønske er, du forener dig med en dyb sandhed og en højere mening i dig.

Soul session er støtte til dyb transformation og udvidelse af bevidsthed, hvor du erkender dig selv i nye dimensioner og husker, hvem du er. Du vil opleve meget kraftfulde energier, der arbejder dybt og længe i dig. Det åbner til nye erkendelser og perspektiver, du skal føle dig klar til at åbne dig imod, håndtere og integrere i dit fysiske liv.

Det er en fordel, hvis du i tiden efter soul session har mulighed for at tage dig tid til at være i stilhed i og med de nye lag af bevidsthed, der er åbnet og åbnes i dig.

Varighed & priser

1 time // 995 kr.
1,5 time* // 1.497 kr.
30 min. lydfil // 750 kr.

* Har du et ønske om god tid til dialog, sparring og deling af dine oplevelser skal du vælge 1,5 time.

Praktisk info:

Vi mødes hos mig i mit private hjem på Ørnevej 6, 6000 Kolding. Du kan parkere udenfor på vejen. Indgang er igennem dør nr. 2. Jeg sætter et tændt lys på trappen, du kan pejle efter. Gå bare ind i forgangen – også hvis døren er lukket.

Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs møde. Du skal blot kontakte mig på forhånd, så jeg kan gøre klar til os udendørs.

Betaling: Du kan betale med kontanter (på beløbet – jeg kan give retur med MobilePay) og MobilePay 604871.

soul session
soul session
soul session

Discover more from Det Gyldne Krystalpalads

Subscribe to get the latest posts to your email.

Item added to cart.
0 items - kr.0,00